Nieuws

Nieuws

De eerste aankopen in Japan zijn gedaan!!

 De corona periode hakt er voor velen flink in, De koi wereld is hier ook in getroffen, vele landen sloten  hun grenzen en in eerste instantie leek er niks te gebeuren op koi gebied. 

De grenzen van Japan zijn nog altijd gesloten voor wat betreft toeristen visa. De eerste keer in ruim 20 jaar kpoihandel kunnen we niet naar Japan voor inkopen.  Nu is er een mogelijkheid om naar Japan te gaan. de procedure is dan dat men ergens 14 dagen in Japan in quarantaine moet gaan alvorens men mag doen en laten. Ik zelf heb ervoor gekozen dit niet te doen. Simpelweg omdat ik vind dat men in deze riscico volle periode zich maar eens moet schikken en niet ten koste van alles zaken moet forceren. Onze klanten kwamen en komen ook komend koiseizoen niks te kort.

Niet getreurd er is koi te krijgen en zelfs genoeg !!

De ikeage is net begonnen en er worden al mooie vissen aangeboden. We gaan dus niet bij de pakken neerzitten maar stropen de mouwen op!! Ons koihuis is op 4 bakken na leeg en 18 lege bakken moeten gevuld worden. Niet te kostte van alles natuurlijk , We zullen dit jaar een breide mix van hoge kwaliteit tot standaard kwaliteit aanbieden in diverse varieteiten en prijs klasses . Speciale wensen of reserveren is mogelijk. De komende weken zullen regelmatig updates verschijnen van onze aankopen, de prijzen en specificaties kunt u terug vinden onder het kopje koi aanbod. Daarnaast zullen we u een aantal mixen presenteren die we zelf hebben laten doorgroeien uit onze opkweek vijver. Kortom stay tuned!!

 

 

   

 

 

 

Beste klanten , door de toenemende drukte merken we dat velen hun auto tegenover ons bedrijf parkeren . Dit is een onwenselijke situatie daar dit niet tot ons terrein behoort.
Om vrede met onze buren te behouden willen wij jullie vragen om enkel autos op ons terrein of op de aangewezen parkeer vakken te parkeren
Wij zullen er op letten en desgewenst jullie attenderen om zich hieraan te houden.
Bedankt voor jullie begrip

 

 

Opendeurdagen Bokoi

 De Japan reis zit er al weer enkele weken op , plannen voor de voorjaars reis zijn reeds in de maak. Dit jaar hebben we een record aan pre reserveringen en aanvragen gehad en we kijken dan ook uit naar onze aankomende opendeurdagen.

Quality & Quantity zijn termen die van toepassing zijn op onze aankopen. Elk jaar denken we dat het niet beter kan maar dit jaar was weer een level bovenop onze vissen

De vissen komen woensdag 20 november aan bij ons in Susteren. U kunt al komen kijken naar uw reserveringen, sterker nog we vragen de reserveringen te bevestigen of te cancelen voor de opendeurdagen op zaterdag 30 november & zondag 1 december. De reserveringen vervallen op zaterdag 30 november  tenzij anders afgesproken, we doen dit om alle andere klanten die niet gereserveerd of als 2e gereserveerd hebben hun aankopen te kunnen laten doen. De vissen dienen minimaal 50% aanbetaald te worden, maar bij voorkeur volledig betaald te worden. We vragen dit daar de vissen 6 maanden bij ons verblijven en door ons met de grootste zorg verzorgd worden, dit brengt extra kosten met zich mee en op de dag van vandaag mag service wat kosten. Tijdens deze periode dragen wij het vollledige risico mbt de gezondheid van uw aankoop. Bij sterfte of beschadiging krijgt u van ons het bedrag van uw aankoop of aanbetaling terug in de vorm van een tegoed bon. Ziet u om een andere dan hierboven genoemde reden af van uw aankoop dan zien wij uw aanbetaling als onkosten voor het verblijf van de vis en vindt er geen teruggave van uw aanbetaling terug.

Onze opendeurdagen zijn op beide dagen van 9.00 tot 16.00, wij zorgen voor een hapje en een drankje in Bokoi stijl zoals u dat al 20 jaar gewend bent van ons.

  

 

  
 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

uitbreiding Bokoi met Hengelsport Susteren

Bokoi is ontstaan uit een passie voor koi, onze andere passie is hengelsport. Om beide passies te combineren breiden we vanaf maart 2016 ons assortiment uit met hengelsport artikelen. We richten ons vooralsnog op de witvisserij maar karper produkten kunnen op bestelling bij ons gekocht worden.  We zijn druk bezig met het presenteren van bekende merken op het gebied van hengelsport. We hopen medio maart 2016 onze winkel opnieuw ingericht te hebben dus de komende weken zal onze winkel heringericht gaan worden wat voor wat ongemakken kan zorgen, hiervoor onze excuses.

Tussendoor is onze japan reis gepland dus het zal een drukke periode gaan worden bij Bokoi!!

Alle rechten zijn voorbehouden | Copyright Bokoi 2018 | Privacy Policy | Ontwerp & Bouw: Oburon Design